Onroerendgoed Belasting


belasting.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Onroerendgoed Belasting
Geheugen Van Nederland
Geheugen Van Nederland
http://geheugenvannederland.nl/?/nl/items/BDM01:355

Onroerendgoed Belasting
Voorbeeld brief over
http://financieel.mijnbrieven.nl/index.php?cat=belastingaanslagen&b=onroerendgoed-belasting

TROS Radar
TROS Radar
http://forum.trosradar.nl/viewtopic.php?t=64223&sid=7b8f993c9722a18e73f7dfe6e73d2cd6

Gerelateerd
 • Belasting op effectentransacties kan Duitsland ?45 mrd opl..
 • Eurocommissaris: 'België bevoordeelt multinationals via ta..
  Ook België lijkt multinationals tegemoet te komen met hun 'agressieve' belastingplanning. De Europese Commissie begint een onderzoek.
 • 131. 'Minder! Minder!' en 'Meer! Meer! Meer!' (2)
  Veel vrachtwagenchauffeurs menen dat zij het, financieel gezien, moeten hebben van overuren. Zoals in mijn eerdere column  al gezegd kan ik niet in hun en uw geldbuidel kijken. Sterker nog: ik wil het niet eens. Hoogstens kan ik nadenken over mijn eigen inkomsten, uitgaven, wensen en de uitvoering van allerlei wilde plannen, en vanuit de uitkomst van die onmogelijke rekensom wil ik u best wat tips geven. Nou ja, tips; meer ideetjes hoe om te gaan met ?Meer!?(x2) en ?Minder!?(x3). Vooral voor chauffeurs, maar misschien hebben anderen er ook wat aan. Allereerst: kijk nu eens op uw loonstrook wat u bruto per maand verdient. Van dit bedrag betaalt u, zeer ruwweg (met de nadruk op ?wég??) één derde aan belasting. Van mijn eigen bruto salaris, ?2339,09 (cao KNV, loonschaal D6*) houd ik dan ?1559,39 (zeg ?1560,00) over. Daar moet ik alles van doen: hypotheek, zorgpremie, wegenbelasting, verzekeringen, abonnementen van tijdschriften en multimedia-aansluitingen zoals rad...
 • ACM waarschuwt voor webwinkel Combiwebshop
  Autoriteit Consument & Markt (ACM) raadt consumenten af bestellingen te doen via de webwinkel Combiwebshop. De kans bestaat dat hun bestelde producten niet geleverd worden.
 • Belastingtip: hier let de fiscus extra op dit jaar
  Elk jaar krijgen een aantal thema's extra aandacht van de Belastingdienst. Financieel planner Paul van der Kwast somt ze voor Z24 op.
 • Er staan 3 links op deze pagina.
  Privacybeleid